luni, 12 noiembrie 2012

CUM S-AU AUTODESFIINTZAT PARTIDELE POLITICE DIN ROMANIA (II)

IMPLICATZII

Ce implicatzii ar avea faptul ca toate partidele politice din 2000 s-au inscris pe baza de liste false ? De ce este acest fapt deosebit de important pentru viitorul tzarii ?
In primul rind, nemaiactivind in legalitate (caci nici o lege din lume nu le recunoaste unor falsificatori ordinari dreptul de a reprezenta legal electoratul) -parlamentarii rezultatzi de atunci in urma organizarii de alegeri in acest fapt cu totul ilegale nu mai beneficiaza de nici un fel de imunitate, si nici nu mai pot fi protejatzi nici macar de serviciile de protectzie a demnitarilor, si orice sume cheltuite cu protectzia acestora trebuie recuperate chiar de la beneficiarii serviciilor de paza respective, deci pot fi trasi la raspundere oricind.
Apoi, nici banii pe care i-au primit atita timp pe post de salarii si indemnizatzii nu li s-au acordat legal, caci nu pot primi salarii de reprezentantzi decit cei numitzi in post in urma unor votari reale si legale. Ori, niste sarlatani ordinari nu pot sa organizeze alegeri, si cu atit mai putzin sa candideze si sa obtzina functzii de conducere !
Toate legile si modificarile legislative facute de insii care au fost numitzi astfel in posturi ilegal obtzinute sint lovite de nulitate absoluta, caci nu pot face legi niste neica-nimeni patrunsi din greseala in Parlament, doar pentru ca si-au agatzat de git talangi si placutze pe care scrie "senator" sau "deputat" !
Cetatzenii ii pot trage DIRECT la raspundere pe acesti sarlatani, ca si pe cei care le-au facut mai apoi propaganda, i-au protejat sau le-au dat bani de la buget, dar si pe cei care nu au anchetat la vreme acest caz deosebit de grav, permitzind ca jaful asupra Romaniei sa se desfasoare in continuare. Acesta este de fapt si motivul pentru care nici Doran, nici altzii care au atras atentzia asupra acestui lucru nu pot avea acces in presa, si de declaratziile lor lumea nu a aflat niciodata decit pe cai neoficiale, mai ales prin manifeste sau de pe internet.
Recunoasterea existentzei acestei minarii idioate ( caci numai niste idiotzi puteau face o asemenea gafa pentru care cuvintul MONUMENTAL e prea... mic) va duce in final la disparitzia de pe esichierul politic a intregii clase politice ciorditoare si puturoase create din diversiunile din '89 si '90. Pentru prima data in ultimii douazeci de ani cetatzenii Romaniei pot sa isi hotarasca soarta in afara clasei politice de "reprezentantzi", -adica pot sa faca o democratzie.

"OFICIALII" !

Eu ma stric de ris ori de cite ori aud despre " autoritatzile" din Romania, care ,de cele mai multe ori nici macar nu sint in stare sa schimbe ceva ca lumea, si lasa de obicei lucrurile in voia sortzii, sa se descurce oamenii cum or putea. Si asta pe banii bugetului, caci nu am vazut pina azi vreun "oficial" care sa vina cu bani de-acasa !
Cind ii aud pe stiristii tv cum declara ca -de exemplu- "autoritatzile se declara neputincioase in lupta cu haitele de ciini vagabonzi..." -imi vine sa dau cu toporul in capul perceptorului, ce vine cu neobrazare sa-mi ceara parale ca sa ii plateasca pe asemenea insi ce se vor declara candizi "neputinciosi", de parca pentru neputintza ar fi platitzi din banii oamenilor !
Oamenii dau impozite ca sa le rezolvi treburile, iar daca nu esti in stare, stai dracu' acasa si dezleaga integrame sau croseteaza, dar nu te mai infige la post de raspundere !
E plina administratzia publica de neputiciosi declaratzi. Care mai de care se vaita ca nu poate rezolva problemele din diverse motive, de la lipsa de fonduri la shicane ale adversarilor politici. Dar nici unul nu spune ca ar fi cazul sa inapoieze banii pe care i-a mincat de pomana, tzinind si postul ocupat degeaba si lasind astfel fara loc de munca un tinar capabil. Dar se joaca de-a "AUTORITATZILE" de-tzi vine sa-i spinzuri pe loc!

RESTUL E TACERE...

De aceea ,in ciuda campaniei duse de mine (si poate si de altzii) in ultimii zece ani, presa nu a avut voie sa vorbeasca sau sa discute despre macar POSIBILITATEA CA PARTIDELE SA NU FIINTZEZE IN MOD LEGAL, caci banii presarilor au venit de la politicarzi, in urma unei actziuni intreprinse de marele Ciordeala, fostul "premier" din 2000, actualul purtator de zeghe pentru minarii cu afishe. De aceea ne luau fatza ani la rind stiristii si shoumanii care se plimbau cu limuzine de zeci de mii de euro si isi faceau concediile prin Belize, Bahamas, Miami, Monaco sau Biarritz, -ei primeau bani ca SA TACA, sa gaseasca alte cai de a abate atentzia oamenilor de la solutziile reale ce puteau sa le imbunatatzeasca viatza, dar care implicau si distrugerea intregii masinarii de mirshavie politica ce generase de fapt intreaga pleiada de probleme cu care se confrunta societatea, caci disparind TOATA clasa politica actuala ce s-a format prin haos si santaj ar disparea si toate problemele cu care se confrunta tzara. O data cu fostii demnitari dispar de pe scena politica si totzi acolitzii acestora, pe care ei ii plateau fie ca sa taca, fie sa le acopere mirshaviile, de la ziaristi manipulatori si stringatorii de fonduri si pina la procurori coruptibili, activisti mincinosi si sinecuristii puturosi si inutili.
Totzi acestia sint platitzi azi din banii nostri, si nu putem scapa de ei decit daca-i smulgem cu fortza din carnea dulce a bugetului. Dar daca refuzam in masa sa mai mergem la votarile organizate de acesti sarlatani, vom scapa de ei chiar si fara violentza. Caci doar asa se poate.
Sa tacem si noi pe 9 decembrie! La chiraielile disperate ale politicarzilor si ale acolitzilor lor sa le raspundem cu aceeasi trufie cu care ne-au tratat si ei pe noi !

Privitzi cum tremura jigodiile ! Vine furtuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu