marți, 11 decembrie 2012

Basescu, Nastase si metoda " Äl Capone"

Mi-a placut intotdeauna modul in care Basescu a stiut sa rezolve anumite probleme, oferind solutzii -uneori poate ciudate- dar foarte eficiente.
Presarii l-au acuzat ca arestarea si condamnarea lui Nastase ar fi fost un act de razbunare politica . Si intr-un fel are si dreptate.
Vazind ca Nastase-Ciordeala nu poate fi inghesuit nicicum,exasperat de talentul cu care acesta isi acoperise minariile importante, Base a ordonat procurorilor sa il cerceteze si sa-l condamne pe grasan indiferent pentru ce, numai sa il scoata naibii din circuit, ceea ce s-a si facut.

In aceeasi maniera a fost scos din circuit si mafiotul din Chicago Al Capone, care nu a putut fi condamnat pentru nici una din crimele comise, ci a fost condamnat -banal- pentru evaziune fiscala si port ilegal de arma, si dupa ce a iesit de la puscarie a sfirsit fara nici o putere, in cel mai desavirsit anonimat.

Neputind sa-l acuze cu probe certe de spalare de bani, tradare (tratatul cu rusii),delapidare sau altceva serios, procuratura l-a prins pe arogant intr-un caz ridicol, si a fost condamnat tot ridicol, la doar doi ani de puscarie.
Slaba victorie, dar suficienta pentru a-l scoate din circuitul personajelor politice credibile pe "premierul minune" , care nu va mai putea reprezenta niciodata un personaj important in galeria PSD.

Si uite-asa dispare in neant unul dintre cei mai puternici mafiotzi politici romani din toate timpurile, iar Base isi mai adjudeca un trofeu la activ.
Ce potzi sa-i mai spui? La mai mare !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu