vineri, 14 decembrie 2012

O SCRISOARE CARE A SCHIMBAT ISTORIA

Inainte de alegerile de tot hazul din 2004, satul sa tot vad ca politicarzii nu tzin deloc seama de nevoile populatziei si de campania dusa de mine contra lor ( am ditribuit peste o suta de mii de manifeste, cu texte diverse, din care unele au avut un efect foarte bun!), am hotarit sa joc cartea cea mare, cartea de care se tem mafiotzii politici cel mai mult. La vremea respectiva TOATE sondajele il dadeau invingator pe Nastase-Ciordeala (la presedintzie) iar aliantza PSD-PUR era vazuta cistigatoare cu peste 40%, la parlamentare.
Cum ma saturasem de comicariile ciorditorilor, eram hotarit sa pun mina pe arma si sa incep o vinatoare crunta de mafiotzi politici si de colaboratori ai acestora, avind in spate si legea speciala care ii condamna pe fostii parlamentari la executzie pe loc. (Voi vorbi despre aceasta lege cu alt prilej). Eram insa hotarit sa ofer gloantze si grenade din belsug, fara nici o parere de rau, caci situatzia extrem de grea in care se gasea tzara atunci justifica folosirea oricaror metode care sa duca la disparitzia clasei politice ciorditoare si iresponsabile.

Mai inainte am hotarit sa ii avertizez pe colaboratorii acestor mafiotzi politici asupra pericolului in care urmau sa se afle, caci am obiceiul sa imi avertizez adversarii mai inainte de-a da cu parul, iar regulile cavaleresti cer asta. Asa se face ca am trimis catre citeva posturi de politzie judetzene, sedii de procuratura, judecatorii, sedii ale jandarmeriei , la SPP ,SRI si la armata o scrisoare ce avea urmatorul mesaj (absolut autentic si necenzurat):

"In atentzia colaboratorilor si subordonatzilor mafiotzilor politici din Romania: politzisti,jandarmi,sereisti,sepepisti,judecatori, procurori,perceptori, jurnalisti, cenzori,ofitzeri de armata, etc...
(In special in atentzia celor care se ocupa direct de protejarea acestui tip de indivizi, de la parlamentari si ministri si pina la primari si directori de regii autonome).

Domnilor,

Constat cu neplacuta surprindere ca, in ciuda eforturilor pe care le fac de citziva ani si a dovezilor ca n-am de gind sa-mi las tzara jefuita pe care le-am adus, ca sintetzi ori de-o prostie monumentala, ori atit de nebuni incit sa nu vedetzi ca aceasta atitudine va va duce la pieire. Nu numai ca protejatzi in continuare gunoaiele furacioase si incompetente pe care ar fi trebuit de mult sa le desertatzi la hirdau, dar atzi inceput sa le si facetzi propaganda, in ciuda faptului ca sintetzi constientzi ca valoarea voastra este net superioara buboaielor parlamentare si ca apropierea de asemenea buboaie va coboara, moralmente si socialmente vorbind.

O fi avut Romania un presedinte cu patru clase si altul care-i spion trimis de rusi, si un prim-ministru betzivan, dar va intreb: putetzi vedea voi un presedinte al unei tzari cit de cit europene in persoana unui ciorditor buhait si megaloman ? Si va imaginatzi ca eu voi accepta ca o asemenea cacatzica parfumata sa-mi spurce tzara ?!

Am sa fiu direct: Nu numai ca nu voi accepta ca Ciordeala sa participe la alegeri, dar voi porni in curind la o vinatoare speciala, si indiferent de sistemul vostru de protejare a rahatului buhait , acesta si restul clicii sale vor sfirsi gauritzi,arsi,sau facutzi bucatzi. Voi utiliza orice fel de metoda, de la pusca cu luneta si sarbacana si pina la explozibili si otrava.

Nu va imaginatzi ca ii vetzi putea proteja prin intarirea sistemelor de paza, caci nu vetzi putea. Si nu vetzi putea pentru ca VOI vetzi fi principalele mele tzinte, si inainte de a tzinti in javra pe care o protejatzi in acel moment ma voi asigura ca pazitorii acesteia au dat ortu'popii sau se zvircolesc pe jos. Daca rahatul imi scapa, nu-i nici o problema: tot ceea ce doresc este ca acesta sa nu mai beneficieze de pazitori, caci mai apoi este o tzinta usoara. Si inca n-am auzit de bodyguarzi pentru bodyguarzi, de paznici care sa-tzi protejeze paznicii, si voi curatza rapid tzara de lichele, cum n-a reusit nici Procuratura in cincisprezece ani. Si nu va voi ataca doar atunci cind sintetzi in misiune de protectzie, ci va voi cauta si va voi lichida oriunde va aflu,atit in misiune cit si in momentele si in locurile de repaus. Iar cu ocazia mitingurilor si congreselor mafiotzilor politici voi lichida tot ce misca pe linga acestia, de la jandarmi si politzai, si pina la reporteri lingai si muzicieni de fanfara militara. Voi anuntza mai intii populatzia sa nu se mai apropie de ei caci vor fi in pericol totzi cei prezentzi, si apoi va fi vai si-amar de cei care-mi incalca sfaturile.

Stitzi bine ca meritatzi aceasta, si ca situatzia de azi a tzarii vi se datoreaza aproape in exclusivitate. Nu va mai ascundetzi dupa "astia" care -vezi Doamne, v-ar fortza sa facetzi tot soiul de prostii si incalcari ale legii, caci voi ii sustzinetzi, si fara sprijinul vostru direct ei ar fi doar niste numere la puscarie. Nu sint un naiv, si cind asteptzi cinci zile sa fii executat in orice moment viatza si moartea nu mai sint pentru tine decit chimie organica,doua stari banale ale existentzei. Nici macar nu ma voi simtzi bine cind va voi ucide sau va voi tortura, voi face acestea pentru ca asa trebuie sa fac, si pentru mine nu vetzi fi altceva decit niste banale obstacole sau surse de informatzii neinsufletzite. Sa nu va vaicaritzi, caci va fi degeaba: nimeni nu plinge dupa o sapa ruginita sau dupa un ciorap rupt. Vorba manifestului meu: "Nu-i razbunare, ci e plata pe care-o merit pentru ce-am facut!". Va fi doar plata pe care o meritatzi de-atita vreme. Si va fi aspra.

N-am sa atac scoli sau magazine doar pentru ca acolo invatza copiii vostri sau va facetzi cumparaturi in acele locuri,caci nu-s dement ca voi, dar autocare cu politicieni,furgoane de jandarmi, masini si sedii de politzie sau tribune intzesate cu mafiotzi voi arunca in aer cu cea mai mare placere.

Nu va facetzi iluzii nici in cazul urmaririi mele. Imi place RAMBO, si astept de paisprezece ani confruntarea cu voi. Am elaborat sute de planuri de atac si aparare, si zeci de modalitatzi de evadare, pentru absolut orice fel de situatzie. In plus, nu am incredere in nimeni, ma astept la tradare in orice moment, si nu vetzi putea pune gheara pe mine decit din intimplare. Sa nu va bucuratzi atunci: sansele de-a ramine vii dupa intilnirea cu mine sau statul in preajma mea vor fi extrem de mici.

Altfel zis: doresc sa-l scoatetzi definitiv din cursa pe Ciordeala, in asa fel incit acesta sa nu mai poata candida la functzia suprema. Nu-mi pasa cum o vetzi face: daca nu reusitzi sa-l convingetzi cu binisorul putetzi sa il aruncatzi din vreun tren,sa-i punetzi vreo bomba in masina, sa-l otravitzi, sa-i facetzi publice conturile si furaciunile, sa-i inscenatzi vreun incendiu sau sa-l impuscatzi "din greseala" in timpul unei partide de vinatoare, pe care le iubeste asa de mult. Sintetzi expertzi in asa ceva, iar umflatul in chestiune chiar nu are nici o valoare pentru voi, si mort va poate aduce categoric mai multe servicii. Si sigurantza.

Putetzi sa-l bagatzi eventual in cursa pe Geoana, care are categoric mai multa prestantza si un nume mai putzin patat, si care are in plus si o alura de Presedinte adevarat, ceea ce nu-i cazul cu Nastase cel Buhait. E treaba voastra cum o-ntoarcetzi, dar va pricepetzi categoric, caci in '89 atzi intors-o asa de bine ca era sa dau si eu ortu'popii din cauza martapazlicurilor voastre tradatoare. Si eu sint cumplit de ranchiunos.

Nu va amagitzi ca vetzi asmutzi eventual opinia publica in contra mea, caci va fi degeaba. Eu nu voi avea nevoie sa ma justific in fatza cuiva pentru executziile pe care le voi face, si-mi pasa de parerea idiotzilor din tzara care gindesc cu televizorul tot asa de mult cit v-a pasat voua de ei cind atzi omorit si nenorocit citeva mii de oameni. Imi voi face linistit treaba si voi raspindi manifeste prin care voi justifica executziile, si stiu ca oamenii inteligentzi din tzara si cei care au luptat contra voastra in ilegalitate ma vor aproba.

Sa nu credetzi ca patriotismul este doar o vorba inventata de politicienii fripturisti, iar niste tradatori merita orice fel de mutilari si torturi, si daca avetzi ghinion sa-mi cadetzi vii in gheare o sa va cersitzi moartea zile si poate saptamini de-a rindul. O sa scuipatzi tot: si locuri de intilnire, si nume de gazduitori,si locatzii, si conturi sau intermediari financiari, si dosare, si acces la depozite de arme, etc... -de-o sa va miratzi voi insiva cit de vorbaretzi putetzi fi.

Iar daca v-atzi hotarit sa ma curatzatzi, facetzi in asa fel incit sa fitzi mai rapizi ca mine si nu care cumva sa scap, caci atunci va fi cu sigurantza vai de pieicelele voastre. Oricum, mai apoi o sa ma amuz cumplit cum va voi vedea cum va nenorocitzi intre voi incercind sa aflatzi daca nu cumva v-am destainuit ceva din inventziile secrete descoperite de mine. Sa nu credetzi ca stapinii vostri va vor multzumi pentru lichidarea mea: eu valorez chiar aur, si este vorba despre multe miliarde de dolari, pe care baronii serviciilor secrete ii doresc neaparat pentru ei, si eu trebuie sa devin o amenintzare extrem de concreta pentru ei, ca sa accepte faptul ca trebuie sa dispar. Dar vetzi ramine voi, cei care m-atzi ajutat s-o mierlesc, si in locul meu au sa va nenoroceasca altzii. Caci nu am lasat in urma nimic, totul este in capul meu si va muri odata cu mine.

Terminatzi deci odata cu circul, si aruncatzi clovnul Nastase din cursa, iar eu va voi mai da un ragaz sa va reparatzi greselile. Daca insa Ciordeala ajunge unde nu trebuie sa ajunga, in curind nu va mai fi cineva care sa-l poata proteja.
Domnilor,sper ca m-am facut intzeles.
Dan Doran

------------------------------------------------------------------------------------

Scrisoarea a avut efectul unei bombe. Desi pe ultima suta de metri Nastase-Ciordeala inca urca cu pasi siguri spre fotoliul prezidentzial, la alegeri totzi protectorii umflatului au dat inapoi, si au anuntzat un rezultat favorabil Piratului Tupeiost. Spaima a fost asa de mare, incit pina si PSD a cazut ca un bolovan, lasind locul Aliantzei DA, iar PUR-ul lui Voiculescu-Felix a sarit direct in barca Aliantzei, fara sa zica HOP!
Multzi au fost miratzi atunci, dar s-au bucurat, sustzinind ca inca mai sint posibile miracole in politica romaneasca. Ii dezamagesc astazi, precizind: nu sint posibile miracole decit daca intervine Doran. In rest, aceiasi campioni la furaciune fac legea.

Scrisoarea aceasta a fost unul dintre putzinele materiale care nu au fost destinate publicului larg, caci textul sau nu trebuia sa impresioneze cetatzenii, ci sa atraga atentzia colaboratorilor politicarzilor asupra pericolului in care se aflau. Eram pregatit sa ma tzin de cuvint, iar in cazul in care Grasanul iesea presedinte primul lucru pe care il aveam in plan sa-l fac era sa obtzin una sau mai multe arme. Si stiam de unde sa fac rost cu usurintza.
N-a mai fost insa nevoie. Cei in cauza au priceput mesajul, si au intzeles ca-i serios. Ciordeala a picat, iar cu el si sperantzele politicarzilor lacomi.

M-a costat insa scrisorica mea 17 zile de pirnaie politica, din care 16 zile de greva a foamei. Dar despre aceasta , cu alt prilej. Ceea ce vreau eu sa subliniez cu aceste dezvaluiri este faptul ca nu trebuie sa fii neaparat foarte mare ca sa dobori o clica de borfasi tupeisti. Ajunge numai sa le aratzi ca esti hotarit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu