marți, 11 decembrie 2012

SCRISOARE DESCHISA CATRE REPREZENTANTII PRESEI ROMANESTI

Ne-atzi omorit cu guvernul vostru care face timpenii, cu "presedintele" Iliescu care face gafe, cu "partidele politice"" care fac si dreg, etc...
De ce va tot vaitatzi ca treaba merge prost ? In loc sa ridicatzi problema listelor false de membri cu care s-au inscris la tribunal asa-zisele "partide politice romanesti" in '98-'99 si sa publicatzi chiar voi listele partidelor parlamentare, -voi ciriitzi despre coruptzia guvernului numit de un parlament fara suport legal,ne aburitzi despre hotariri proaste luate de ministri care sint ministri doar pe hirtia lor igienica -desi taie si spinzura prin tzara-, trancanitzi despre lipsa de cvorum dintr-un parlament care nu exista din punct de vedere legal,miorlaitzi despre pretzuri uriase impuse de directori de regii autonome numitzi in posturi de guvernantzi-fantoma, si ne umfla risul cind auzim cum anuntzatzi victorios ca Blair, Bush, Schroeder,Chirac sau Berlusconi sustzin aderarea Romaniei la UE, si-l asigura de asta pe "presedintele Romaniei: Ion Iliescu", un "presedinte" caruia i-a facut campanie electorala un "partid" ce s-a prezentat la tribunal, in '98, cu o listoaie de vreo douasute de mii de membri, din care doar vreo cinci mii existau in realitate ! Asta la giganticul PDSR, caci la PNTCD, PRM, PUR, APR,PUNR, UDMR, PNL,sau MER- de exemplu- ce sa mai vorbim !Cel mult vreo mie !

Sa fie oare cite 20 de membri ai vreunor partide in fiecare bloc din Romania cu 100 de apartamente ?! Ia uitatzi-va mai bine ! Dar in fiecare comuna cu 1500 de votantzi, gasitzi voi 150 de oameni inscrisi in vreun partid oarecare ?! Pai, in afara de primar, de vice, consilieri puturosi, vreo cinci-sase afaceristi si vreo doi-trei profesori nu mai gasitzi altzi fraieri care sa plateasca aiurea o cotizatzie pentru partidele lu' peste. Pe strazi intregi nu gasesti nici un partidarnic, dar voi, dupa ce-atzi mincat parale pentru campaniile "partidelor", mintzitzi lumea fara pic de rusine !

Pai, nu v-au facut bine cetatzenii ca nu va mai cumpara fitzuicile voastre mincinoase si lipsite de curaj ? Cum e, cu tirajul redus la jumatate ? Si sa vedetzi numai ce bine o sa va fie cind tirajul vostru o sa se reduca si mai dihai !
Stitzi de ce Nastase-Ciordeala a introdus taxa obligatorie pentru radioul si televiziunea de stat ? Stie ca in campania din 2004 tirajele voastre or sa fie atit de nenorocite, incit nu va mai avea nici un succes cu publicitatea din presa scrisa, si se asigura de pe acum ca mesajul sau sforaitor va putea ajunge totusi la urechea votantzilor.

Dupa revolutzie, mai mult ca sigur ca vetzi avea de gind sa va repezitzi la noii cazutzi, sa-l luatzi la suturi pe Ciordeala, sa-l facetzi spion rus pe IVAN Iliescu (ceea ce si e, de fapt), sa latratzi plini de "curaj" si ura la Hrebenciuc, Vacaroiu sau Ralu Filip, sa facetzi dezvaluiri "eroice" despre listele false de membri de partid, despre cenzura lui Ciordeala, firul rosu al spionului IVAN, politzia politica aplicata lui Doran,dirijismul politico-politzienesc din presa, -ba o sa si vretzi sa le scrietzi numele lui Iliescu si Nastase cu minuscule, cum atzi facut si cu Ceausescu.
Din fericire, nu prea cred ca vetzi mai apuca. De data aceasta vom stringe tot gunoiul -inclusiv pe cel din presa- si-l vom turna la ghena.

Au dreptate guvernantzii: voi, presarii sintetzi cei care atzi adus tzara in halul asta. In loc sa vorbitzi despre fraudele care au permis unor ciorditori si puturosi sa puna stapinire pe tzara, voi behaitzi despre lupte doctrinare intre partide inexistente, numitzi democratzie porcaria in care fiecare parlamentr ales face tot ce vrea cu Romania vreme de patru ani, pina sa fie rotit, si avetzi impresia ca numai NATO,FMI si UE pot sa repare ce-i stricat in tzara, si deci romanii musai sa ii pupe sub coada pe oficialii euroatlantici, -iar intre a-i saruta bucile lui Brejnev si pe cele ale lui Bush ar fi deosebiri FUND-amentale, iar faptul nu ar mai fi rusinos.

Fara sprijinul vostru ciorditorii parlamentari si guvernamentali erau la ocna inca de pe 16 septembrie anul trecut. Si atunci atzi preferat sa tacetzi, cum atzi facut si in '89. Pentru ca apoi sa devenitzi "anticeausisti".
Sa va fie tzarina usoara ! Care tzarina este chiar movila de praf pe care atzi aruncat-o un deceniu si mai bine in ochii cititorilor vostri !

----------------------------------

NOTA: Acest material a aparut, sub forma de manifest, prin 2003, iar data de 16 septembrie era data la care trebuia declansata revolutzia pregatita de mine in 2002, zi in care intreaga liota de politicartzi parlamentari si guvernamentali cu Iliescu in frunte a fugit din Bucuresti, zicind ca participa la deschiderea scolilor. In 2003 am lansat campania ADEVARUL ESTE IARASI IN MANIFESTE!, care a dus la prima criza a presei scrise de dupa '89.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu