joi, 31 iulie 2014

MINCIUNI MARCA GUVERNAREA PONTA

Presa a publicat deunazi o stire impresionanta, prin care jalnica...aaa vreau sa spun falnica Politzie Romana face cutremuratoarea dezvaluire ca infractzionalitatea a scazut in Romania in ultimul an cu vreo treizeci la suta, probabil ca urmare a masurilor fara precedent luate de politzaii natzionali in vederea stavilirii blestematei de infractzionalitatzi atit de raspindite si tolerate de atita vreme.
S-o creada prostii din blocurile foamei din Ferentari! Pur si simplu NU SE MAI RAPORTEAZA DECIT UNELE DIN INFRACTIUNILE RECLAMATE, si asa se ajunge la o scadere a numarului de infractziuni raportate!
Au loc nenumarate incalcari de proprietate, pasunaturi ilegale pe terenuri particulare niciodata inregistrate, daramite rezolvate, incaierari, spargeri, furturi, etc... Infractzionalitatea nu scade doar pentru ca Victoras Poponas nu mai vrea alta hotzie decit cea a pesedistilor, ci doar daca sint pedepsitzi TOTI cei care comit infractziuni, indiferent casta din care fac parte!

Mergetzi in orice post de politzie din tzara si vetzi vedea aceeasi puturosenie nesimtzita peste tot. Si asta intr-o tzara in care cuvintul SOMER a ajuns sa fie sinonim cu OM OBISNUIT...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu