marți, 28 octombrie 2014

Bancuri cu Victor Ponta

Hotarit sa cistige prezidentialele cu orice pret, Ponta se sfatuieste cu Liviu Dragnea.
-Nu am nici picioare frumoase, ca Udrea, nu stiu sa injur ,ca Vadim, nu sint un bun administrator, ca Johannis, nu stiu ungureste, ca Hunor, nici macar nu pot sa beau asa de mult, ca Basescu... Ce ma fac? se vaicareste el.
-Victore, zice Dragnea, ai dreptate! Arati ca un cimpanzeu ramolit, habar n-ai cind se spune o gluma, administrezi ca naiba, ai rezultate ca vai de ele,esti mincinos, si vorbesti ca un magnetofon uitat in priza. Ca sa iesi in evidenta dintre ceilalti candidati, tu trebuie sa demonstrezi ca esti puternic si iti zdrobesti adversarii ! Las' pe mine!

Si Dragnea comanda niste afise, in care apare Ponta alaturi de o gorila uriasa, iar el, Dragnea, asezat intre ei zice: ACEASTA GORILA ESTE FOARTE PUTERNICA,INSA VICTOR PONTA ESTE SI MAI PUTERNIC! De atunci, Ponta incepe sa fie cunoscut drept " Omul cu maimutza" .

Dupa o vreme, Ponta, insotit de Dragnea, se hotaraste sa mearga in teritoriu, ca sa vada ce eficienta a avut campania. Se duc ei deci in Colentina,aleg un bloc la intimplare, urca la etajul trei si suna la prima usa ce le iese in cale. In usa apare un copil, iar Dragnea il intreaba, in vreme ce Victoras zimbeste cum stie el mai frumos:
-Puiule, mamica si taticul tau sint acasa ?
Copilul ii priveste citeva clipe ,mirat, apoi deodata se intoarce si striga:
-Mama,la noi la usa a venit nenea ala cu maimutza din afis !

Bucuros ca a fost recunoscut, chiar si in felul acesta, Ponta se apropie de micutz si-i spune, zimbind:
-Nu, mai copilas, pe gorila aceea am lasat-o astazi acasa !
Dar copilul face niste ochi cit cepele, si striga deodata, uluit la culme:
- Mami, mami ! Uite: maimutza aia din afis a inceput sa vorbeasca !

------------------------------

Cum, in ultima vreme Ponta incepe sa fie prezentat in toate sondajele drept un premier de rahat, un mincinos si un ticalos, el si Dragnea se hotarasc sa realizeze un sondaj de opinie la care sa ia parte doar insi cu minte putzina, betzivani, analfabeti si cersetori, ca sa poata astfel si nefericitul Victoras sa aiba parte si de niste epitete cit de cit pozitive. Se deghizeaza ei deci in operatori de sondaje, Ponta cu o camera de luat vederi ,iar Dragnea cu microfon, si pornesc prin Bucuresti, in cautare de simpatizanti. Astfel ajung ei la o circiuma, unde dibuiesc un batrin beat clei, ce abea se mai putea tzine pe picioare. Se apropie de el si Dragnea, numai zimbet, il intreaba, in vreme ce Victoras filmeaza de zor:

-Nu va suparati, cu cine veti vota la prezidentiale?
Batrinul, surprins, incearca sa se dumireasca:
-Pai... eu... o sa votez... Hic!
-Nu credeti ca Victor Ponta este totusi cel mai potrivit dintre toti candidatii ?, incearca Dragnea sa-l imbrobodeasca.
-Paiii... eu cred HIC!... ca Ponta e numai bun...

Bucurosi ca au primit in sfirsit si un raspuns pozitiv in seama norocosului Victor, cei doi dau s-o stearga englezeste, cind deodata betivul se ridica si striga la ei:
-Stati ,flacai ! Hic!... Oi fi eu beat, dar nu m-am prostit in halul asta incit sa nu mai stiu ce-i cu mine! Am vrut sa spun ca Ponta, asta, e numai bun de spinzurat, si ca-i ...Hic!... ca-i doar o cioara ordinara, si eu n-o sa dau niciodata neamtzul din mina pe cioara sulemenita de pe gard!
-----------------------

INTREBARE:-Care este diferenta dintre Victor Ponta si Moartea ?

RASPUNS:- Ca sa te omoare, Moartea nu-ti cere sa-i platesti totusi atitea taxe si impozite majorate !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu